OEM vs. ettermarkedsdeler for kjøretøyet ditt: Hvilken bør du kjøpe?

Når det er på tide å foreta reparasjoner på bilen din, har du to hovedalternativer: OEM-deler (Original Equipment Fabrikant) eller ettermarkedsdeler.Vanligvis vil en forhandlers butikk jobbe med OEM-deler, og en uavhengig butikk vil jobbe med ettermarkedsdeler.

Hva er forskjellen mellom OEM-deler og ettermarkedsdeler?Hvilket alternativ er bedre for deg?I dag vil vi svare på disse spørsmålene og hjelpe deg med å ta en informert beslutning når du velger hvilke deler som skal inn i bilen din.

Aftermarket  (2)

Hva er forskjellen mellom OEM- og ettermarkedsdeler?
Her er de viktigste forskjellene:
Original utstyrsprodusent (OEM) delersamsvarer med de som fulgte med kjøretøyet ditt, og er av samme kvalitet som originaldelene.De er også de dyreste.
Ettermarked bildelerer bygget etter samme spesifikasjoner som OEM, men laget av andre produsenter - ofte flere, noe som gir deg flere alternativer.De er billigere enn en OEM-del.

Kanskje tror mange bileiere at en rimeligere bildeler betyr en del av dårlig kvalitet, fordi noen deler av ettermarkedet bruker materialer av lavere kvalitet og selges uten garanti.Men faktum er at i noen tilfeller kan kvaliteten på ettermarkedsdelen være lik eller høyere enn OEM.For eksempel implementerer LEACREE stagmontering IATF16949 og ISO9001 kvalitetsstyringssystem fullt ut.Alle våre struts bruker materialer av høy kvalitet og kommer med 1 års garanti.Du kan kjøpe med tillit.

Hvilken er bedre for deg?
Hvis du vet mye om din egen bil og dens deler, kan ettermarkedsdeler spare deg for mye penger.Hvis du ikke kan mye om delene i bilen din og ikke har noe imot å betale litt ekstra, er OEM et godt valg for deg.
Se imidlertid alltid etter deler som kommer med en garanti, selv om de er OEM, så du vil være beskyttet i tilfelle de svikter.


Innleggstid: 28. juli 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss